Vælg de rette trusser til dit temperament

22 februar 2020
Cecilie Mortensen
Vælg de rette trusser til dit temperament

Når det kommer til lingeri, tænker de fleste måske mest på BH, men en vigtig del er også trusser. Her kan du i dag vælge imellem mange forskellige trusser. Der er stor forskel på, hvordan de forskellige trusser ser ud og sidder på kroppen. Da der er stor vækst på markedet, kan du vælge imellem mange forskellige brands og designs, så der er stor sikkerhed for at du finder det rette match for dig. 

Er du på jagt efter en lækker sag, så bør du overveje en g-streng. En g-streng er en god hverdagstrusse til dig, som gerne vil føle dig lækker og fræk på dagen. Det er en type af trusse, som kun lige dækker det nødvendige på kroppen, hvor den overlader resten til fantasien. Det er dermed også en trusse du kan bruge til at pifte stemningen op i soveværelset derhjemme. Det er en trusser der er blevet udviklet med inspiration fra de brasilianske karnevaller.  

Hvis ikke du er til en g-streng, så bør du overveje at vælge en trusse med mere stof. Ved at vælge den traditionelle trusse, får du en hverdagstrusse der har en langt højere komfort og bedre parform til at holde dine kvindelige former. 

Fordele ved at købe dine trusser online

Når du skal købe trusser, kan vi anbefale at handle dem online frem for i den lokale lingeributik på strøget. Når du handler online slipper du for det akavet øjeblik, hvor du møder et familiemedlem eller en ven på vejen. Du kan sidder derhjemme i rolige omgivelser og se det store udvalg af trusser. Her vil du opleve at der er et langt større udvalg af kendte og upcoming brands, når du handler online. Priserne på de enkelte trusser vil oftest også være billigere at købe online frem for i den fysiske detailbutik. 

Flere Nyheder