Shop online for Genvex, Genvex filter, Genvex energy 2

27 august 2020
Astrid Pedersen

Er du i besiddelse af et såkaldt genvex anlæg – enten derhjemme eller på dit kontor? Så ved du også at man med jøvne mellemrum skal udskifte filteret i et sådant. Hvis ikke dit Genvex filter bliver udskiftet kan det gå ud over indeklimaet. Og derfor kan du lige så godt bestille dit Genvex filter hjem i god tid, for eksempel via FilterNew.

Hvem er FilterNew?

FilterNew er leverandør af filtre til ventilations anlæg, genvex anlæg og lignende til såvel private som til erhvervs virksomheder, offentlige institutioner og bolig selskaber, såvel i Danmark som i det store udland. FilterNew har fysisk til huse i Borup i nærheden af Køge, og forhandler de mange produkter direkte fra hjemmesiden.

FilterNew er leverings dygtige i filtre til nogle af de mest kendte og populære ventilations anlæg der findes. Således finder du i den online shop på filternew.dk Genvex filtre, Nilan filtre, Dantherm filtre, Danfoss filtre, Optivex filtre, Vallox filtre, Exhausto filtre, Lindab filtre, Aerosmart filtre, Flexit filtre, Buccma filtre, Vent-Axia filtre og Salda Rirs filtre samt diverse special filtre og filtermåtter som du selv kan klippe dit eget filter ud af.

Hvorfor skal jeg vælge FilterNew som min leverandør af Genvex filtre?

Hos FilterNew finder du udelukkende kvalitets filtre, da de høje standarder er i særligt fokus hængestol på stativ FilterNew. FilterNew arbejder stedse på at optimere filtrene hvor det er muligt. Derfor er du sikret det bedst mulige indeklima når du køber filtre til Genvex anlæg hos FilterNew.

FilterNew sælger Genvex filtre til nogle af markedets laveste priser, og med faste lave leverings omkostninger. Du kan formedelst blot 30,- kroner få leveret dine Genvex filtre til din nærmeste GLS pakkeshop inden for så kort tid som 1 – 2 hverdage.

Du kan læse mere om FilterNew, og bestille dine Genvex filtre online, på hjemmesiden filternew.dk

Flere Nyheder