Måske skaber du mode uden at være klar over det

12 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Mode er noget, som der spreder sig som ringe i vandet.

Det kan starte i det små, hvor det måske er en niche, og så bliver det senere kult for en lille klan, men det sker som regel først efter, at moden har været der og gået med den tendens.

Det er måske en lille klike, der går i noget tøj, fordi det var på tilbud, eller fordi man gerne ville vise noget tilhørsforhold til hinanden.

Så en dag er der nogen, der har betydning i modebranchen, der blandt andet gjorde smykker fra Julie Sandlau til mode, der får øje på en eller den gruppe, som der går i noget tøj eller med nogle andre smykker.

Så går der ikke længe, før man kan se i modeblade, at det er det nye, selvom man har gået med det længe, og man overvejer, om det bare er en tilfældighed, siden man aldrig finder ud af, at der var nogle indflydelsesrige personer, der havde spottet en.

Mode

Man skal acceptere at være på mode

Det kan måske ændre opfattelse for ens måde at iklæde sig, fordi andre folk nu tror, at man følger moden, selvom man egentlig gjorde dette, inden det kom på moden, og man er egentlig ikke sådan en type, der går i modetøj og lignende.

Men det er jo også en spændende fase at være i, for dem, der kender en, ved jo godt, at man ikke går efter at være moderne, og før man så har set sig om, så har man skabt mode.

Det er bare med at tage den oplevelse med, for hvis det er noget tøj eller en stil, man går i tit, så er der jo ikke nogen chance for, at det skal komme til at gentage sig.

Så skal man i hvert fald vente, til det går hen og bliver retro.

Flere Nyheder