Lave gulvafslibning priser hos din lokale gulvmand

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Tøver du med at lade dit trægulv afslibe, fordi du er bange for at det vil gå hen og blive for dyrt for dig? Så bør du overveje en ekstra gang. Hvis du hver eneste dag skal se på – og betræde – et slidt og grimt trægulv, som faktisk skæmmer hele din bolig, er det næppe besparelsen værd.

Dertil kommer, at det sagtens kan lade sig gøre at få foretaget afslibning af gulve uden at det behøver at koste en mindre formue. Det er blot et spørgsmål om at henvende sig til den rette gulvmand og få et godt tilbud på gulvafslibning.

Kan jeg ikke bare selv afslibe mine trægulve?

Måske tænker du, at den billigste løsning på problemet er selv at forestå afslibning af gulve. Men her skal du tænke på at det faktisk ikke er nogen helt lille opgave selv at foretage en gulvafslibning.

Først skal du ud og leje en maskine til afslibning af gulve – og fragte den hjem. Dette kan godt være op ad bakke hvis du ikke har en bil, eller hvis du bor i etage ejendom uden elevator. Du skal også være forberedt på at skulle leje maskinen mere end én dag. Det tager tid at slibe et trægulv – i hvert fald hvis det skal gøres ordentligt.

Der ud over skal du selv ud og skaffe diverse udstyr og materialer, hvilket ikke er helt billigt. Du skal selv stå for projektet hele vejen igennem, fra selve gulvafslibningen og til den afsluttende efterbehandling med olie, lak, lud eller sæbe. Det er hårdt og tidskrævende arbejde – og du kommer til at bruge meget tid på denne opgave, som du kunne have brugt på mere interessante projekter.

I stedet kan du, såfremt du er bosiddende på Sjælland, altid få et skarpt tilbud på afslibning af gulve hos DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder