Lær at læse hånden

16 marts 2020
Marcus Løhde Nielsen
Lær at læse hånden

Livet er en udfordrende størrelse. Det er svært at tyde fortid, nutid og især fremtid, derfor synes nogle spørgsmål svære at besvare. Men en populær og nyttig metode er håndlæsning. Det bruges af mange professionelle, samt andre der blot er interesserede, og det har vist sig at kunne give svar på vigtige spørgsmål, vi har i livet. Om det drejer sig om kærlighed, familie eller karriere, så kan din hånd fortælle det hele. I en tid, hvor vi bliver stressede over de mange muligheder og ubesvarede spørgsmål i livet, så kan det være nødvendigt at opleve en session med en clairvoyant eller håndlæser. Det er en smuk, utrolig oplevelse, der kan ændre håndejerens liv. Vil du ikke være en del af dette? Så tag en håndlæseruddannelse hos Lana Håndlæsning.

Bliv håndlæser nu

Hos Lana Håndlæsning får du muligheden for at lære alle emner i håndens sprog. Uddannelsen omfatter 10 moduler, hvori du lærer om alle håndens svar, så du er klar til at bruge det i praksis direkte efter. Afslutningsvis i det tiende modul får du udleveret et certifikat, naturligvis efter en behagelig eksamen.

Det er vigtigt for Lana Håndlæsning, at uddannelsen ikke kun giver faktuel læring, men også mulighed for selvudvikling. Derfor er håndlæseruddannelsen læring for livet. En del af den videre udvikling kan være en åbning for dine clairvoyante evner, som i den grad viser en hel anden verden. 

Erfaren lektor

Din lærer hos Lana Håndlæsning er Lone “Lana” Nielsen. Hun har valgt at følge den clairvoyante verden efter et liv i den finansielle sektor. Det har givet hende modet og lysten til at lære fra sig, så endnu flere får den oplevelsesrige mulighed for at blive håndlæser.

Så gør dig selv en tjeneste og tag håndlæseruddannelsen hos Lana Håndlæsning! Du vil ikke fortryde det. 

Alle datoer for moduler kan findes i kursuskalenderen på hjemmesiden.

Flere Nyheder