Kartoffel-porresuppe er den perfekte vinterret

01 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Om vinteren er det rart, at du kan servere noget lækker og nærende mad, der samtidig varmer godt. Derfor er det oplagt, at du tilbereder store portioner af suppe. På den måde kan du få spist masser af grøntsager, selvom årstiden ikke lige er til at spise masser af friske grøntsager. 

En oplagt suppe for dig at spise om vinteren er kartoffel porre suppe. Den er virkelig nem for dig at tilberede, samtidig med at du bruger de grøntsager, der er i sæson om vinteren. Det er derfor også en meget miljøvenlig suppe. Og derudover er den også billig. Kartofler og porrer koster jo ikke det store. Derfor er det oplagt for dig, at du laver en stor portion, når du nu alligevel er i gang. 

Har du ikke en god opskrift på en kartoffel porre suppe, kan du for eksempel se nærmere på opskriften på dk-kogebogen.dk. De har mange forskellige opskrifter på suppe og derfor selvfølgelig også en god opskrift på en suppe med kartofler og porre. Deres opskrifter er nemme for dig at følge. Selv hvis du ikke har så meget erfaring med at lave mad, vil du derfor nemt kunne følge dem. 

Lav et godt brød til din suppe 

Har du mod på det, kan du udover en suppe også bage et brød. En suppe er virkelig lækker at spise med et godt hjemmelavet brød til. Det er derfor oplagt for dig, at du gør det. Du kan også nemt bage et brød – faktisk uden at skulle have fat i særlig mange ingredienser. Måske har du allerede ingredienserne i dit køkken. 

Brødet er med til at gøre, at du bliver mere mæt af måltidet. Du kan for eksempel komme kerner i for at gøre brødet grovere. Dermed vil det mætte i længere tid. Du kan finde mange forskellige brødopskrifter hos dk-kogebogen.dk. 

Flere Nyheder