Hvorfor ikke prøve fodboldrejser under en slutrunde?

17 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvis man nu er smart, så forsøger man at få så meget ud af at tage på en fodboldrejse, hvor det meste er arrangeret for en.

Det er jo på den måde, at man kan få mere for pengene, hvis man lige er god til at planlægge.

For lad os nu sige, at du er vild med engelsk fodbold, så du tager tit på fodboldrejser til Liverpool FC, da det er din yndlingsklub i udlandet, så kunne du måske prøve at gøre det lidt anderledes en anden gang.

For selvom det er spændende at følge klubfodbold, så er det som regel også de mere “sædvanlige” kampe og stemninger, som man kan komme til, medmindre man virkelig har de gode forbindelse, er æresmedlem af en fanklub eller har pengene i orden, at man kan se dem spille et pokalopgør eller være med i en Champions League-kamp.

Selvfølgelig er der intet i vejen med at opleve en “almindelig” ligakamp, men hvis man nu var smart, så kunne man slå det sammen med en slutrunde i fodbold.

Opleve lokalopgør og international fodbold med fodboldrejser

Så hvis man nu alligevel tager til England for at se Liverpool FC spille med fodboldrejser, så er man nok også så interesseret i fodbold, at man gerne vil se nogle flere kampe, hvis muligheden bød sig.

Og det behøver jo ikke være i levende live: Det kunne jo være ved at se det engelske landshold spille i en slutrunde som EM eller VM, som der trods alt ofte er mere spændende end kvalifikationsrunden.

Der er flere kampe, og man kommer virkelig ind i en stemning, hvor befolkningen står sammen og har følelserne uden på tøjet – for fodbold er stort verden over!

Så kan det godt være, at slutrunden ikke finder sted i England, men så kan man opleve den autentiske stemning ved at se de kampe på en engelsk pub.

– Og man kan tage andre landskampe med, nu der alligevel er slutrunde.

Flere Nyheder