Hvorfor anskaffe sig en Bosch varmepumpe?

20 april 2020
Cecilie Mortensen
Hvorfor anskaffe sig en Bosch varmepumpe?

Varmepumper er en af de ting, som for alvor har fundet vejen til de danske hjem og arbejdspladser – og det er der ikke noget at sige til. Men hvad skyldes det egentlig? Og hvilke fordele er der ved at investere i en varmepumpe?

Hvorfor anskaffe sig en varmepumpe? 

Med en varmepumpe har man mulighed for at opvarme sin bolig på en miljøvenlig måde. Dette er dog kun en af de fordele, der er ved en varmepumpe. En anden fordel er også, at der kan være mange penge at spare på varmeregningen. En varmepumpe fungerer sådan, at den finder det meste af energien fra luften uden for – mere præcist omkring 75 %. De resterende 25 % kommer fra den strøm, som varmepumpen skal bruge, når den er i gang. En varmepumpe kan derfor være det ideel valg for den husstand, som gerne vil have flere grønne løsninger ind i hjemmet, samtidig med at de faste udgifter til varme kan reduceres. 

Når man skal finde en varmepumpe, vil man opdage, at der er mange forskellige mærker. Et af de mærker er en Bosch varmepumpe. 

Bosch varmepumper i Solrød

Når man får installeret en Bosch varmepump, så er der 5 års garanti på varmepumpen. Derudover findes der en række forskellige designs, man kan vælge mellem, så man finder den model, man foretrækker. 

En Bosch varmepumpe er naturligvis også billig i drift, og man har god mulighed for at mindske husstanden udslip af CO2, når man investerer i denne varmepumpe. Har man radiatorer i hjemmet, vil de fleste nok opleve, hvor der ikke er behov for, at de er tændt, når man har varmepumpen kørende. Man har nemlig alle gode muligheder for at regulere temperaturen i hjemmet, så varmepumpen giver præcis den varme, man foretrækker. Har man et sommerhus er den også ideel, da mange modeller kan tændes før man kommer op i sommerhuset. 

 

 

Flere Nyheder