Her kan du få alkohol hjælp som voksen

30 juni 2022
Silje Hansen

editorial

Der er kultur for, at mange drikker alkohol i Danmark. Det er alt lige fra fredag aften, hvor man nyder et glas rødvin end øl, eller man laver en drink. Der bliver også typisk serveret alkohol til familiefester, fester generelt eller, hvis man er en tur i byen. 

Alkohol er derfor let tilgængeligt i Danmark. Du har blandt andet mulighed for at købe alkohol i døgnets 24 timer i butikkerne eller på den nærmeste tankstation. Det er naturligvis med tanke for, at de fleste drikker det i moderate mængder, hvor det ikke er et problem.

Alkohol bliver først for alvor et problem, når du ikke kan styre det mere. Det vil sige, at din lyst til alkohol bliver så stor, at det begynder at få konsekvenser i dit liv. Det at du ikke kan varetage dit studie, arbejde eller passe din hverdag. Det er her det er en god ide at søge professionel hjælp.

alkoholbehandling

Kom i behandling for misbrug af alkohol

Der er i dag fantastiske muligheder for at komme i behandling mod misbrug af alkohol. Det kan være svært at bedømme, hvornår det for alvor er et problem. Det er oftest først, når det rammer hårdt. Her kan det stadig være svært at spørge om hjælp eller komme i frivillig behandling. 

I Danmark har vi nogle gode behandlingscentre, som kan hjælpe dig med at finde tilbage til det liv, som du gerne vil have. Her handler det om at finde et behandlingscenter, som du tror på har rammerne for at hjælpe dig på bedste vis.

Find et af landets bedste behandlingscentre her

Hvis du er ved at undersøge dine muligheder for at komme i alkoholbehandling, så kan du med fordel overveje at melde dig ind hos behandlingscenter-stien.dk. Her tilbyder de en gratis linje til alkohol hjælp, hvor du kan ringe ind for at få telefonisk hjælp og rådgivning som anonym person. 

Flere Nyheder