Gulvafslibning – gør grimme gulve flotte igen

09 juli 2020
Astrid Pedersen

Er dine trægulve gået hen og blevet noget matte og slidte i overfladen? Så bør du overveje snart at få foretaget en grundig gulvafslibning.

Kan jeg selv foretage en gulvafslibning?

Det er selvfølgelig muligt for dig selv at slibe dit trægulv. Du skal blot være forberedt på at det kræver en del kræfter – og at der ikke er tale om nogen gratis omgang. Faktisk vil det i langt de fleste tilfælde vise sig ikke at være det helt store at spare på selv at varetage gulvafslibning og efterbehandling.

Lægger du den tid og de kræfter, du skal bruge på projektet, oven i de direkte omkostninger i forbindelse med leje af gulvafslibning maskine og indkøb af materialer vil du hurtigt kunne se at det bedre kan betale sig at overlade opgaven til en professionel gulvsliber.

Hvorfor skal jeg lade DBF Gulvservice stå for afslibning af gulve i min bolig?

Således kan det altid tilrådes at du allierer dig med et etableret gulvfirma når dine gulve træner til en gulvafhøvling med tilhørende efterbehandling.

Er du bosiddende på Sjælland kan du med fordel vælge DBF Gulvservice. DBF Gulvservice er et gulvfirma med mere end 25 års erfaring inden for alt hvad der handler om behandling af trægulve, her under gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling med olie, sæbe eller lak.

Hos DBF Gulvservice får du ikke alene en professionelt udført behandling af dit trægulv. Du får også den mest kvalificerede rådgivning i forhold til valg af efterbehandling og udførlig vejledning med hensyn til pleje og vedligeholdelse af dit trægulv. På den måde kan du være sikker på at have glæde af dit trægulv i mange år fremover.

DBF Gulvservice kan altid give dig et skarpt og konkurrencedygtigt tilbud på professionelt udført gulvafslibning med efterfølgende behandling af dit trægulv. Klik ind på hjemmesiden https://dbf-gulvservice.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder