Gulvafhøvling Egå ved professionel gulvmand – for det bedste resultat

09 maj 2019
Astrid Pedersen
Gulvafhøvling Egå ved professionel gulvmand - for det bedste resultat

En oversvømmelse i et hjem kan være ødelæggende for alt inventar, og vandskade går som oftest særdeles hårdt ud over træværk – for eksempel det, der findes i dine gulve. Har dit trægulv lidt vandskade, vil det tydeligt kunne ses i gulvets overflade.

Kan jeg beskytte mit trægulv imod vandskade?

Dit lækre og velholdte trægulv er ikke bedre beskyttet imod skader fra oversvømmelse, blot fordi du flittigt har vedligeholdt det og sørget for at holde overfladen pæn. Så snart vandet er trængt ind i træværket, vil de porøse fibre suge fugt og væde til sig som en anden svamp. Dette afstedkommer, at træværket udvider sig og svulmer op, og som følge deraf kan slå dybe revner, udvikle grimme misfarvninger, og blive bulet og ujævnt.

I de værste tilfælde kan planker, brædder eller parketter forskyde sig og skubbe hinanden op, så der opstår deciderede skævheder og niveau forskelle til trægulvets overflade. Dette er virkelig ærgerligt, hvis trægulvet ellers er sundt, og du har brugt mange kræfter og megen tid på at holde det pænt. Men den gode nyhed er, at det ikke er nødvendigt at skrotte det beskadigede trægulv, det kan nemlig med stor sandsynlighed komme til at stå som nyt igen.

Hvordan genskaber jeg gulvets smukke overflade?

Med en grundig, professionel gulvafhøvling kan det i langt de fleste tilfælde lade sig gøre at få et vandskadet trægulv til at stå som nyt. Hvis gulvet ellers er intakt, og træværket sundt og tykt, vil dit trægulv sagtens kunne tåle en gulvafhøvling – især hvis denne er udført ved en professionel og erfaren gulvmand, som kan sit håndværk.

Du bør ikke selv kaste dig ud i det omstændelige arbejde med en gulvafhøvling, da du risikerer at ødelægge gulvets overflade yderligere. I stedet kan du kontakte dit lokale gulvcenter og få et tilbud på en gulvafhøvling. Læs mere på gkservice.dk

Flere Nyheder