Guide: Find den rette blikkenslager

16 april 2020
Cecilie Mortensen
Guide: Find den rette blikkenslager

Har du arbejde i dit hjem, som kræver en blikkenslager? Så er der alle gode grunde til at finde et dygtigt firma til at håndtere opgaven. Det gælder uanset, om du skal have hjælp til at renovere dit badeværelse, udskiftning af sanitet og armaturer, hjælp til reparation af gulvvarme eller afløbsinstallationer, der skal repareres. VVS-arbejde er noget, der kræver erfaring og ekspertise, og begynder man selv at kaste sig ud i arbejde, man ikke har erfaring med, kan det føre til vandskader. Og hvis man har prøvet det før, så ved man måske også, hvor dyr en fornøjelse det kan blive. 

Find en dygtig blikkenslager

Til en start kan man kigge efter, om blikkenslageren er autoriseret. Det kan nemlig fortælle dig noget om den kvalitet, man kan forvente af det arbejde, der udføres. 

– Hvor mange år har firmaet været i gang?

Derefter kan man kigge efter den erfaring blikkenslageren har. Har vedkommende været mange år i branchen, kan det betyde, at blikkenslageren kender til de mange udfordringer og ting, man skal være opmærksom på. Og det er kun til din fordel. 

– Hvilke områder har firmaet erfaring med? 

Det er også værd at bemærke, hvilke områder firmaet har erfaring med. Hvis du f.eks. skal have hjælp til at renovere badeværelset, så er man i ekstra trygge hænder, hvis firmaet også har prøvet det mange gange før. 

– Hvor holder VVS-firmaet til? 

Det er også en fordel, hvis man starter sin søgning i ens lokalområde efter et VVS-firma. Hvis man f.eks. skal bruge en blikkenslager i Roskilde, så kontakt gerne firmaerne her. Man kan f.eks. indhente flere uforpligtende tilbud på den opgave, der skal løses. På den måde har man også en fornemmelse af, hvad det vil koste en af komme helt i mål. Desuden kan det også være rart, at man aftalen på skrift. 

Flere Nyheder