Fjernelse af visdomstænder og følelsen bagefter

04 juni 2019
Anders Lundtang Hansen
Fjernelse af visdomstænder og følelsen bagefter

Rigtig mange taler om det praktiske ved, når man skal have foretaget fjernelse af visdomstænder, hvad det vil koste, om det vil gøre ondt, hvordan man forbereder sig bedst muligt og videre.

Men der lader ikke til at være særligt meget information omkring, hvordan man fysisk har det bagefter, når de visdomstænder er blevet fjernet.

Det hænger nok til den opfattelse, at nu er “det værste” overstået, så man kan ånde lettet op og fortsætte, hvad man ellers havde planlagt den dag og ingen forskel ellers kan mærke – udover de manglende penge på ens konto for betalingen.

Sådan er virkeligheden bare ikke, faktisk langt fra.

For det første råder vi dig til, at du lader pengene gå til bedøvelse blandt andet, for hvis du har nogle genstridige visdomstænder, der skal ud, og de måske alle sammen skal ud samtidigt, så kan det godt komme til at værke i ikke bare resten af dine tænder, men også efterlade en følelse af, at der er blevet vredet i hele dit kranie.

Hvis man ikke har fået nogle smertestillende mod dette, så kommer det med stor sandsynlighed til at gøre ikke bare lidt ondt, men en hel del.

Når man så endelig er færdig med at få hevet de visdomstænder ud, så er man nok stadig godt bedøvet i munden, så man har svært ved at tale, og man føler sig godt groggy.

Har du fået lov af dit arbejde at gå i arbejdstiden for at gå til tandlæge og få fjernet de visdomstænder, så er det måske på sin plads at sige, at du ikke har det helt optimalt bagefter.

Nogle mennesker kan godt blive ret så svimle bagefter, så hvis du er den slags person, så er det måske også mere på sin plads, hvis du tager resten af dagen fri, så du er genopladet til at kunne arbejde fuldt ud dagen efter.

Flere Nyheder