Find nærmeste access point og send eller hent pakke

16 februar 2021
Anne-Mette Hansen

Sender du pakker i Danmark eller sågar rundt i verden, er det rart at vide, hvor pakken kan sendes fra og hvor den kan udleveres.

Hvis nu du f.eks. står i Norge og skal sende en pakke. Eller du har modtaget en pakke i Sverige. Så har du brug for at vide, hvor dit access point er – altså hvor du kan indlevere eller afhente den. 

Hvad er et access point?

Et acces point kan forklares som det samme som en pakkeshop. Det er et sted, hvor du kan indlevere pakker og afhente dem. Du finder rundt i Danmark og resten af verden mange forskellige access points, hvor du kan sende og afhente pakker fra forskellige transportører. 

Sådan finder du det nærmeste access point

Hvad så hvis du står i et fremmed land og skal have sendt nogle af dine souvenirs hjem til Danmark? Hvordan finder du lige et access point i nærheden af dit hotel?

Her kan du find nærmeste access point – du skal blot indtaste, hvor i verden du befinder dig, så får du vist de access points, der er tæt på dig. På siden får du også vist, hvornår der er åbent på de forskellige access point og hvilke transportører, du kan sende og afhente pakker fra. 

Find transportør og billig porto online

Din pris på at sende en pakke fra det nærmeste access point afhænger af, hvilken transportør du kan sende med derfra. Måske kan det betale sig at vælge et sted lidt længere væk, hvor du kan sende med en anden transportør, som typisk er billigere. 

Prisen på forsendelsen afhænger stort set altid af, hvor stor pakken er, hvad den vejer og hvor den skal sendes til. Det kan også få prisen til at stige, hvis den skal sendes til en privatadresse frem for et access point. 

Flere Nyheder