Find en pris på træfældning i Århus!

19 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Er din have fyldt med store træer, som skygger for solen? Har du bare ét enkelt træ, du vil af med? Eller skal du bare have dine træer beskåret?

Haven kan byde på mange problemstillinger. Men hvordan løser du dem? Kan du selv fælde træer? Hvem tilbyder træfældning i Århus? Og hvad koster det? Læs meget mere i denne guide. 

Kan du fælde træer selv?

Både dét at fælde og beskære træer kræver udstyr og ekspertise. Det er ikke sikkert, at du har en stige, der når helt op til de grene, der skal beskæres. Og hvis det drejer sig om et stort træ, der skal fældes, skal du også have bundet et reb om stammen højt oppe. En lift kan derfor ofte være nødvendig. 

Prismæssigt kan det komme til at koste dig mere selv at fælde og beskære træer end at hyre folk til opgaven. Hyrer du et professionelt firma, kan du også slappe af og lade andre varetage opgaven. Så sikrer du også, at det hele går ordentligt til og at sikkerheden er i top. 

Træfældning – hvad koster det?

Hvad er en realistisk træfældning i Århus pris? Priserne på træfældning varierer selvfølgelig afhængigt af, hvilket firma du vælger, hvor mange træer der skal fældes, hvor store de er osv. 

Drejer det sig om et enkelt træ, der ikke er så højt, og som heller ikke har så tyk en stamme? Så kan det ofte klares for under 5000 kr. 

Har du flere træer, og er stammerne tykke? Så kan det godt løbe op i lidt over 10.000 kr. 

Prisen er altid afhængig af opgaven. Det er derfor en god idé at danne dig et overblik over:

– Hvor mange træer du har

– Hvilke træsorter det er

– Hvor høje og tykke er de

Når du har styr på disse ting, kan du sagtens ringe til et firma og få et mere præcist tilbud på opgaven.

Flere Nyheder