Find en kompetent psykolog på Frederiksberg

19 juli 2020
Silje Hansen

Angst, stress og depression er noget de fleste danskere kender til. Vi lever i en travl og stressende hverdag, hvor vi forventer en konstant fremdrift. Det kan for mange og stort set de fleste være en stor last eller gene, for at samtidig at kunne have sig selv med i processen. Det er derfor blevet en folkesygdom at enten at være blevet ramt af stress, angst eller depression.

Angst kan komme til udtryk på forskellige måder. Det kan være socialangst, hvis du oplever at du har svært ved at socialisere dig eller at skulle møde nye mennesker. Det kan også være panikangst, hvis du oplever pludseligt at få panikanfald eller angst i ubehagelige eller overraskende tidspunkter. Det kan opleves som om man er ved at dø, da man i nogle situationer får angst for at få angst.

Sidst men ikke mindst er der angst i form af præstationsangst. Det kan særligt opleves, når du føler at du skal præstere på en scene, til en jobsamtale, eller hvis du dyrker sport på amatør eller høj plan. 

Derfor skal du opsøge en psykolog

Der kan være flere fordele i at opsøge en psykolog. Jo før desto bedre faktisk. Hvis du oplever at du har lidt angst, stress eller depression i kroppen, kan det være en fordel at tage det på forhånd eller i opløbet. Hvis det udvikler sig så meget, at kroppen begynder at sige fra, kan det være en større indsats det kræver, for at få det ud af kroppen igen.

Hvilken psykolog skal du vælge på Frederiksberg?

Er du på jagt efter en pålidelig og kompetent psykolog? Vi har undersøgt markedet for dig, som bor i København og omegn. Her er vi stødt på en professionel psykolog på Frederiksberg, som er kendt for at være dygtig til netop angst, depression og stress

Flere Nyheder