Find den rette robotplæneklipper online

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Synes du også at græsslåning er en sur pligt som stjæler tid fra andre og mere interessante opgaver i haven? Så bør du overveje at anskaffe dig en smart og moderne robotplæneklipper, som kan gøre det hårde og kedelige arbejde for dig.

Hvilken robotplæneklipper skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge en robotplæneklipper er det vigtigt at du tager dine behov og din haves beskaffenhed i betragtning.

Der findes et bredt udvalg af robotplæneklippere i forskellige størrelser og med varierende effekt. Flere af dem har utroligt avancerede funktioner, og mange er indrettet til heavy duty arbejde. Det er dog slet ikke sikkert at du eksempelvis vil have behov for en robotplæneklipper som er designet til skrånende eller kuperede plæner, hvis du blot er i besiddelse af en mindre – og ganske plan – plæne.

Ligger din plæne lige klos op og ned af naboens have (for eksempel hvis du bor i rækkehus) er det mest hensynsfuldt at anskaffe en støjsvag robotplæneklipper. Har du en plæne med mange kringelkroge er der en vis fordel i at vælge en mere agil og manøvredygtig robotplæneklipper som kan håndtere sådanne. Og har du en stor have som strækker sig over et varieret terræn giver det mening at vælge en af de mere avancerede robotplæneklipper modeller som er udstyret med kunstig intelligens, således at plæneklipperen selv kan tage beslutninger hen ad vejen.

Hvor kan jeg finde min nye robotplæneklipper?

Er du således i markedet efter en moderne robotplæneklipper kan du finde et stort udvalg af disse hos 10-4. 10-4 fører et stort udvalg af robotplæneklippere fra producenter så som Bosch, Worx, Grouw, Stiga, Al-KO, Robomow, Gardena og LandXcape. I den online shop på 10-4.dk kan du samtidig læse mere om hver enkelt model og finde gode råd til udvælgelse af din nye robotplæneklipper. Læs mere på 10-4.dk

Flere Nyheder