Find den rette postkasseløsning til din ejendom

05 november 2020
Astrid Pedersen

Leder du efter den helt rigtige postkasseløsning til din ejendom? Så bør du tage et kig på et af de mange moderne postkasseanlæg. Uanset om du er administrator for et kollegium eller for en lejeforening, eller om du forestår den daglige drift af en ejer- eller andelsboligforeningsejendom, har du brug for en postkasseløsning, som er holdbar og pladsbesparende. Og en sådan kan du eksempelvis få med postkassemoduler.

Hvorfor skal jeg vælge postkassemoduler?

Postkassemoduler er den smarte løsning for dig som søger et postkasseanlæg som ikke optager så megen plads. Der eksisterer et krav om at alle husstande i en etage ejendom skal have deres respektive postkasser placeret i grund niveau.

Dette lovkrav er indført for at skåne postbude og øvrige omdelere for traveturen op og ned ad trapperne i bygningen. Men pladsen på de fælles arealer i stueplan – for eksempel opgangene – kan godt være rigtig trang. Og så gælder det om at spare på pladsen således at denne udnyttes optimalt.

Hvilken type postkassemoduler skal jeg vælge?

Den optimale postkasseløsning er selvfølgelig én der matcher dine fælles arealers disposition. Arbejder du med trange opgange, eventuelt i ældre byggeri, er det oplagt at vælge postkassemoduler sat sammen af høje, men knap så dybe, modul postkasser. Denne type modul postkasser rager ikke så langt ud i rummet og optager dermed ikke den sparsomme plads i opgangen.

Er det helt slemt kan du overveje at få indbyggede postkasser, som slet ikke stikker ud fra væggen. Disse kan eventuelt placeres i en separat overdækket tilbygning hvor er der beskyttet imod vind og vejr. Og endelig kan du vælge at opføre postbure ud af dybe, men flade, modul postkasser. Denne postkasseløsning er idéel hvis ejendommen er i besiddelse af et større fælles areal i stueplan.

Find den rette postkasseløsning på https://www.vikingposten.dk/da/postkasseanlaeg-c-11/ 

Flere Nyheder