Få mere glæde af din altan

16 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Er du på jagt efter en ny lejelighed, er en af de ting, der er meget populært, en altan. Det gælder også, hvis du har et hus i flere etager. Der er noget helt specielt ved at åbne dørene til en altan om morgenen og nyde solen og varmen komme ind. Du kan se flere eksempler hos klarfönster. 

Har du mulighed for det og det har du typisk hvis du har et hus, kan du overveje at få udskiftet din altandør ud med et par dobbelte altandøre. Et par dobbeltdøre gør, at du nemmere kan komme ud på din altan. Det kan den ekstra fordel at du kan sidde indendørs og nyde vejret. Især hvis det er altandøre, der er glas i.

Dubbel altandörr

Få mere varme indendørs

Er det lige lovligt koldt indendørs om vinderen, er det tidspunktet at få undersøgt om dine døre, herunder dine altandøre er i god tilstand eller om de trænger til at blive udskiftet. Der er mange penge at spare på din varmeregning ved at få udskiftet dine døre og måske dine vinduer på samme tidspunkt.

Så ikke alene vil du få det rare om vinteren, du vil også spare penge.

Når du skal beslutte dig om hvilke døre du skal vælge, er der flere ting du med fordel kan overveje samtidig. En af dem er hvilken vej dine døre skal vende. Har du mulighed for at få dine døre til at vende ud af, får du mere plads i din stue og entre. Men mindre på din altan. Husk at sikre at dørene kan åbne uden at ramme taget og tagterrassen.

Du kan også med fordel overveje om du skal have en eller flere nøgler. Hvis du vil have samme låsecylinder er det vigtigt at du giver din låseproducent besked, når du bestiller dine nye døre.

Flere Nyheder