Få hjælp på din vej til drømmejobbet

28 april 2021
Simone B

Er du på jagt efter drømmejobbet?

Uanset om du for øjeblikket er ledig, eller du går med tanker om et jobskifte, så kan markedet være vanskeligt at navigere i. Som bekendt er der ofte mange om buddet, og det kan være svært at vurdere, hvordan man bedst skaber synlighed i sit netværk og bliver netop dén kandidat, der springer i øjnene og bliver husket. Oplever du også jobsøgningen som kaotisk og savner du synlige resultater? Så kan du helt sikkert få gavn af et forløb hos Lundquist Consult. 

Kom i mål med din jobsøgning 

I et forløb med Lundquist Consult får du de værktøjer, der kræves for at stå stærkt i alle processer af jobsøgningen. Rådgivningen dækker over både udarbejdelse af ansøgning samt CV, og du klædes godt på til de jobsamtaler, dine ansøgninger (forhåbentlig) udløser. Herudover hjælpes du til mere synlighed i dit netværk, og hvordan du med fordel kan bringe dit netværk i spil i din jobsøgning. Forløbet “Kom i mål med din jobsøgning” strækker sig over seks uger og indbefatter blandt andet fire personlige samtaler, to online kurser, hjemmeopgaver samt konsulentens lynguide til din videre jobsøgning. Du forbedrer din evne til at formidle hvilke kompetencer, netop du kan bidrage med til en virksomhed, dit selvbillede styrkes og du modtager den nødvendige, kompetente støtte på vejen til netop dit drømmejob.

Jobskifte for ledere 

Lundquist Consult tilbyder desuden et otte ugers forløb for ledere, der drømmer om et jobskifte. Konsulenten hjælper dig med at opdage dine særlige styrker og udviklingsområder, og du modtager personlig sparring og rådgivning på vejen til dit næste lederjob. Hermed sikres du de bedste forudsætninger for en god, frisk start. 

Er du ledig, har du mulighed for at få betalt forløbet af dit jobcenter. Se meget mere og tag et vigtigt skridt på vejen til at find dit drømmejob her.

Flere Nyheder