Er det dyrere at overlade malerarbejdet til en billig maler end selv at male?

06 maj 2019
Astrid Pedersen
Er det dyrere at overlade malerarbejdet til en billig maler end selv at male?

Faktisk behøver det ikke at være særligt dyrt at få sin bolig malet af en faglært maler, i forhold til hvis du selv skulle forestå den tidskrævende opgave. Måske tænker du, at det er en stor udskrivning – men her skal du tænke på, at et godt stykke malerarbejde indebærer andet end blot påføring af maling på lofter og vægge. Du får så meget mere med i købet, når du vælger at lade boligen male af en dygtig håndværker.

Når du lader et malerfirma stå for maling af lofter og vægge samt indvendigt træværk, slipper du for selv at skulle planlægge opgaven – og du undgår at skulle bruge penge på materialer og udstyr. Hvis du ikke i forvejen er i besiddelse af eksempelvis malerruller, pensler i forskellige størrelser, malerbakker, skafter til ruller samt en trappestige, skal du først ud og investere i dette udstyr. Og det er ikke sikkert, at du nogen sinde får brug for det igen, hvorpå det blot får lov at stå på loftet eller i udhuset og fylde.

du slipper for indkøb af materialer

En dygtig maler vil kun benytte sig af de bedste materialer – maling til vægge og træværk, grunder, primer, spartelmasse osv – så du behøver heller ikke at skulle bekymre dig om at skulle indkøbe disse ting. Maleren vil kunne fremskaffe disse materialer til en langt billigere pris, end du selv vil kunne, i kraft af sin profession. Måske er vedkommende tilknyttet et malerfirma, som køber stort ind – og her er der også penge at spare.

Samtidig medbringer maleren alt nødvendigt udstyr, for eksempel malertape og afdæknings pap eller plast. Og en professionel håndværker rydder selvfølgelig op efter sig og sørger for bortskaffelse af alt affald. Med hjælp fra et malerfirma sparer du således både tid og besvær, når du skal renovere din bolig.

Du kan få et godt tilbud på en billig maler på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder