En smart måde at holde styr på dine sorteringskasser på

25 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Du har måske allerede anskaffet dig nogle sorteringskasser, som du omhyggeligt har placeret tingene i, som sætter korrekt, så der er plads til dem, og de ikke går i stykker ved at ligge sammen; de ligger ergo ikke bare hulter til bulter.

De mindre sager har du endda lagt sammen, bundet sammen eller lagt i nogle mindre enheder af kasser i de større sorteringskasser, så du bedre kan have styr på dem.

Du har inddelt det efter farve og facon nogle steder, selvom du godt ved, at det næppe kommer til at holde sig ved lige så længe, så er det da et godt udgangspunkt og en god start, så man sætter barren højt.

Men så kommer den bemeldte dag, hvor du skal bruge en given ting, som du er stålsat på, der ligger i en af sorteringskasserne, men du kan ikke finde den.

Her er nogle tips til at undgå den situation.

En fordelagtig metode til at inddele i ens sorteringskasser

Det drejer sig måske ikke så meget om, at du ikke kan nå kasserne det eller de sted(er), hvor de er placerede, og du har sådan set god plads til dem, men når du kigger over dem, om du kan se indholdet eller ej, så er det som at starte fra nul.

Det var netop det, du gerne ville undgå med de her sorteringskasser.

Derfor skal du starte med at købe nogle i forskellige størrelser og farver. Dem inddeler du så efter, hvad der skal være i hver kasse, og du afviger ikke fra dette system på nogen måde.

Til slut giver du dem nogle labels at sætte på, hvor du kan skrive overordnet, hvad der er i, men også hvis der er underkategorier i.

Nogle af os har det bedst med, at det hele er skrevet med samme skrifttype, men andre kan bedre orientere sig, hvis det er skrevet med forskellige skrifttyper.

Flere Nyheder