Eftertjek det beachvolley før, under og efter brug

09 december 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Et beachvolleynet bliver aldrig lige så godt som første gang, man bruger det, for selv herefter er det teknisk set blevet brugt, også selvom man bare har pakket det ud, og så kan man også sælge det som brugt og ikke som nyt.

Men hvorfor skulle man også det, når man har købt et genialt beachvolleynet via https://vshop.dk/shop/595-beachvolleynet/ ?

Og nettet er jo til at blive brugt, for det bliver bare mørnet og skidt af at blive brugt, så det er bare med at tage det frem, når det er købt.

Forud skal man lige se, om der er nogle fejl fra fabrikken, for selv de bedste kan fejle; og selvfølgelig om man reelt set har fået det net, man har bestilt, og om det ligger i æsken, eller hvad det nu ankommer i.

Det kan nemlig blive bøvlet at få byttet, hvis man har brugt det, før man opdager en fejl.

image

beachvolleynettet skal man holde øje med

Undervejs, om man blot skal bruge det en enkelt gang, eller man satser på at bruge det gennem flere kampe, skal man lige til se det, om der kommer nogle masker, eller der generelt er nogle knækkede strenge i det.

Det ødelægger måske ikke kampen som sådan, men det kan afstedkomme flere skader, som til sidst får ødelagt nettet, hvis man ikke får det fikset.

Man skal også sørge for, at nettet er så udspændt, som det kan holde til, så man lettere kan afgøre en kamp.

Man skal desuden sørge for at pakke det korrekt sammen igen, så det er lettere at pakke ud, sådan at man ikke kommer til at ødelægge nettet, når man skal have det pakket ud igen senere.

Tjek det på sammen måde igennem med samme procedure hver gang før, under og efter brugt, så man kan se, om nettet holder den standard, man skal bruge det til.

Flere Nyheder