Effektiv opvarmning af dit hjem med en luft til vand varmepumpe

Varmer du dit hus op ved hjælp af et vandbaseret varme fordelingssystem – også kaldet vand-radiatorer? Er du egentlig ganske tilfreds med denne model, bortset fra at dit gamle oliefyr efterhånden ikke er særligt effektivt mere, ofte skal repareres, og har en dårlig brændstof økonomi? Så kan du overveje at skifte fyret ud med en moderne luft til vand varmepumpe. Der er nemlig penge at spare, og så gør du samtidig miljøet en kæmpe tjeneste.

Hvad er fordelene ved en luft til vand varmepumpe?

Med en luft til vand varmepumpe kan du se frem til store besparelser. For det første er en luft til vand varmepumpe langt mere energi effektiv end de fleste former for konventionelle opvarmnings metoder. Dette betyder, at en luft til vand varmepumpe betjener sig af et system til opvarmning af vand, som udnytter den tilførte energi langt bedre end eksempelvis et fyr, som har set bedre dage. Med en moderne luft til vand varmepumpe er du desuden garanteret en højere grad af drift sikkerhed og stabilitet. Og så er en luft til vand varmepumpe langt mere miljø og klima venlig, end dit CO2 udledende fyr.

Luft til vand varmepumpen – mere end blot en radiator

Når du erstatter dit gamle, slidte fyr med en luft til vand varmepumpe, får du rigtig megen varme for pengene. En luft til vand varmepumpe opvarmer uden problemer såvel forbrugsvand som cirkulations vand i rigelige mængder, uanset hvor koldt det er i vejret. Således kan du tage et varmt bad og samtidig fyre op for varmen i de kolde vintermåneder uden at skulle tænke på hverken varmeregningen eller på om du løber tør for varmt vand. De fleste nyere luft til vand varmepumper er tilmed forsynet med fintfølende termostater samt fjernstyring via app, så du kan tænde og slukke for varmen selv om du ikke er hjemme.

Find din nye luft til vand varmepumpe hos billigventilation.dk