Derfor skal du som håndværker vælge ordrestyring

14 april 2020
Silje Hansen
Derfor skal du som håndværker vælge ordrestyring

Som håndværker har du sikkert en travl dag. Da du ofte er ude ved kunderne for at udfører opgaver, er der ikke meget tid at gøre med, for at løse de administrative opgaver. Det kan derfor være svært at overskue, hvad der er talt om eller aftalt med alle kunder i løbet af dagen. Små noter og dokumenter kan hurtigt blive væk, hvorfor det kan være svært at finde hoved og hale i. I værste fald, kan det koste dig ekstra tid at skulle følge op på kunden eller bruge den nødvendige tid på at få det skrevet ind i de aftaler, der bliver indgået. Du bør derfor som håndværker overveje et professionel system, der kan holde styr på alle dine ordrer, aftaler og opgaver. Det gør hverdagen lettere og smartere for dig. 

Fordele ved ordrestyring

Der er flere fordele ved at du som håndværker vælger professionelt ordrestyring. Først og fremmest sparer du tid i din i forvejen travle hverdag. Det kan være en ny måde at arbejde på, som kan kræve lidt tilvænning, men om ikke andet er det smartere og du får dermed mere tid med din familie, på fritidsinteresser eller for at samle energi til næste arbejdsdag.

Ved at have ét system, hvor du kan holde styr på alle dine sager, kunder og opgaver på, gør at du har en effektiv platform. Her kan du være sikker på at du kan finde alle noter, aftaler, sager og korrespondancer der har været. Det gør det meget nemmere for dig i din hver dag, da du ikke skal rode flere programmer eller dokumenter igennem, for at få et overblik over et byggeprojekt. 

Vi har undersøgt markedet for at finde en ordrestyring, der opfylder ovenstående og som er udviklet til kvalitetsbevidste fagfolk. Dermed kan du få styr på din dokumentation og undgå misforståelser i din hverdag. 

Flere Nyheder