Book en billig gulvafslibning i Ishøj

06 december 2018
Astrid Pedersen
image

Et trægulv, som er behandlet med lud, sæbe eller olie, er generelt både mere sårbart og mere plejekrævende, end et trægulv, som er forseglet med lak eller maling. Til gengæld kommer det smukke og levende træværk rigtig til sin ret, hvis du vælger at lade det behandle med en af de tre først nævnte behandlingsformer.

Med oliebehandling kan man vælge forskellige farvetoner, uden at gulvet dækkes helt, dom det er tilfældet med maling. Olien tillader træets særlige, personlige features at skinne igennem, også selv om man vælge en tonet olie i for eksempel mørk brun, sort eller rødlig.

Ved sæbebehandling lysnes træværket op til flere nuancer, og gulvet får en helt speciel, nærmest magisk udstråling. Et sæbebehandlet gulv lyser hele rummet op, og har samtidig en helt særlig overflade, som er silkemat og en fryd at betræde. Men hvis et sæbebehandlet trægulv ikke modtager den rette vedligeholdende pleje, er det hurtigt færdigt med at se godt ud. Og så er der ikke anden udvej, end at begynde at kigge sig om efter en dygtig gulvmand, som kan forestå en gulvafslibning af trægulvet.

Hvorfor skal jeg vælge en professionel gulvsliber, når jeg skal have en gulvafslibning?

Hvor mange mennesker selv vælger at slibe deres trægulve, er der mange fordele ved at vælge en professionel til opgaven. Hvis din bolig råder over mange kvadratmeter trægulv, vil du selv skulle bruge langt tid (og mange kræfter) på at manøvrere det tunge maskineri rundt. Er der tilmed mange svært tilgængelige kringelkroge rundt omkring i boligen, bliver det svært for dig at opnå et tilfredsstillende resultat.

En dygtig, faglært gulvmand med mange års erfaring og stor ekspertise inden for behandling af trægulve vil have stærkere forudsætninger for at kunne genskabe dine smukke og ensartede trægulve – og det på kortere tid. Og det behøver ikke at koste en formue.

Læs mere om billig gulvafslibning på gulvkanonen.dk

Flere Nyheder