Bør du hjælpe med at flytte?

20 august 2021
Steffen Hansen

I det voksne liv har man på det ene eller andet tidspunkt fået spørgsmålet “Hey, jeg skal flytte om 14 dage, kan du komme forbi og hjælpe?”. De fleste af os tænker med det samme, at det gider vi egentlig ikke, men svarer høfligt ja. Er der en anden udvej? Det kommer vi ind på her i indlægget.

Vær ærlig

Hvis du ikke føler for at hjælpe med at bære din kammerats gamle seng op og ned af en lejlighedsopgang, så har vi fuld forståelse for det. Derfor mener vi, at du bør være helt og aldeles ærlig omkring dette. Sig til din kammerat, at du ikke føler for, at du skal rende og bære hans ting op og ned, fordi han ikke vil hyre et Flyttefirma på Amager, når han skal flytte 2 kilometer væk.

Lav andre planer

Vi kommer ikke til at anbefale, at du skal lyve, så hvis du siger til en kammerat eller veninde, at du ikke kan hjælpe fordi du har andre planer. Så har du også bare at have planer! Men hvis du ikke ønsker at hjælpe med at flytte, så kan det være en god idé at lægge planer på den dag, så snart du hører et fif om, at det er der de skal flytte. På den måde undgår du at vær en idiot omkring det, og din ven eller veninde forstår det forhåbentligt godt.

Betal deres flyttemand

Hvis det er en rigtig god ven eller veninde, men hvor du stadig ikke gider til at løfte tunge møbler, så kan du evt. sammen med nogle andre finde penge til en flyttemand. På den måde kan du vise dem, at du holder af dem, og gerne vil hjælpe dem med deres næste skridt i livet. Dette skal selvfølgelig kun gøres, hvis du selv føler du har penge til at gøre det.

Flere Nyheder