Bestil haveservice og nyd en velholdt have!

02 december 2020
Anne-Mette Hansen

Nogle elsker at passe haven. Men for andre er det en ulidelige opgave. Det kan være på grund af mangel på interesse for det grønne, såvel som fysiske udfordringer. Med dårlig ryg eller knæ kan det være en hård opgave at slå græs, klippe hæk og fjerne ukrudt løbende. 

Overvejer du at hyre et professionelt firma til at passe din have? Læs mere om fordelene ved haveservice her.

4 fordele ved at vælge haveservice

Haven passer ikke sig selv. Og hvis du hverken vil eller kan passe den, giver det god mening at overveje at betale sig fra det. Men hvad er fordelene ved at vælge haveservice? 

1) En altid nydelig have

2) Undgå at overbelaste din krop

3) Nyd haven frem for at slide i den

4) Hjælp til haven i alle sæsoner

1. Du har altid en nydelig have

Når du bare selv kigger ud på den hver dag eller når du får gæster. Du behøver ikke gå i krig med ukrudt og græsslåning i sidste øjeblik. 

2. Du undgår at overbelaste din krop

Havearbejde er hårdt. Lige meget om du er ung eller gammel, kan det være meget opslidende. Specielt hvis du har en stor have, der skal passes. 

3. Du kan nyde haven frem for at slide i den

Hvor slide? Når man kan sidde? Og bare nyde haven. Nogle får en have, for at skulle arbejde i den og passe den. Mens andre vælger hus med have, for at kunne nyde den med familie og venner. 

4. Få hjælp til haven året rundt

Du kan få hjælp til have i alle sæsoner. Det vil sige f.eks. også om vinteren, når du har behov for snerydning for at komme rundt på stier eller ind og ud af indkørslen. Du undgår dermed også at investere i udstyr til f.eks. snerydning eller andet havearbejde. 

Læs mere om haveservice her: https://www.arbejdshesten.dk/haveservice 

Flere Nyheder